Biztonság

 
 

A technológiák egyre szélesebb körű elterjedésével és kifinomultabbá válásával párhuzamosan specializáltabb szaktudással rendelkező informatikusok és specializáltabb erőforrások szükségesek a rendszerek zökkenőmentes és biztonságos működtetéséhez. Ez az extra költség a legtöbb informatikai szolgáltató számára kockázatot jelent, és sokszor meggátolja őket az új lehetőségek kiaknázásában.

A Tech Data kezelt szolgáltatási portfóliója azonban segítséget nyújt ezen erőforrásokkal kapcsolatos kihívás leküzdésében. A Tech Data tanúsítvánnyal rendelkező, nagy tapasztalatú biztonsági szakembereket biztosít az Ön kapacitásainak növeléséhez, így segít Önnek a magas árréssel kecsegtető szolgáltatási lehetőségek kiaknázásában a gyorsan növekvő biztonsági piacon. Élvezze az ismétlődő bevételi forrásokat és a nagyobb ügyfélelkötelezettséget anélkül, hogy bármi elvonná a figyelmét az alaptevékenységéről.

A Tech Data saját név alatt futó kezelt szolgáltatásaival egyszerűen kiaknázhatja a szakismeretek, erőforrások, eszközök és előre meghatározott szolgáltatások széles körét, ahogy és amikor szükséges, vagy szimplán csak továbbértékesítheti őket. Ez a legrugalmasabb és egyben legkockázatmentesebb módja annak, hogy új ügyfeleket szerezzen, vagy műszaki csapatokat szabadítson fel, hogy azok a magasabb prioritású projektekre koncentrálhassanak.

Olvasson tovább

Felhőbiztonsági tartalom


Biztonsági szolgáltatások adatlap

Tudjon meg többet Kezelt biztonsági szolgáltatásainkról

További információ